Centrale Verwarming

Voor al het werk rondom reparatie, onderhoud en installatie van centrale verwarmingen is Loodgieter Borne de beste keuze. Neem contact op en geniet al snel weer van een lekker warme huiskamer.

Lees Meer

Boiler Installatie

De loodgieters van Loodgieter Emmen hebben veel kennis en ervaring op het gebied van boilers. Heeft u een probleem met uw boiler of wilt u een nieuwe boiler plaatsen? Vraag dan bij Loodgieter Emmen een offerte aan.

Lees Meer

Keukens & Badkamers

Keuken of badkamer verbouwen? Of gewoon reparaties of onderhoud nodig? Loodgieter Emmen is als loodgieter gespecialiseerd in keukens, badkamers of waskamers. Wij helpen u maar als te graag.

Lees Meer

Gas & Olie Veiligheid

Veiligheid gaat altijd voorop. En daarom kan Loodgieter Emmen potentiële gas- of olielekkage vinden en herkennen. Onze experts kunnen de problemen ook verhelpen en geven altijd advies om toekomstige problemen te voorkomen.

Lees Meer

Afwatering Service

Als een afvoer niet goed meer loopt kan dat voor grote problemen zorgen waaronder overstroming. Met behulp van onze loodgieters kunt u zeker weten dat al het water naar de juiste plek wordt afgevoerd.

Lees Meer

Afvoer Reiniging

Onze professionele loodgieters krijgen dagelijks te maken met verstopte gootstenen en toiletten. Dus als u last heeft van een verstopping heeft u niets om zich zorgen over te maken. Loodgieter Emmen lost alle problemen op.

Lees Meer

Water Voorziening

Een goed werkende watervoorziening is een niet te missen onderdeel in ieder huishouden, kantoor of winkelvennootschap. Voor het aansluiten van water of onderhoud bij renovaties bent u bij Loodgieter Emmen aan het juiste adres.

Lees Meer

Gas Lek Detectie

Een gaslek in huis is een levensbedreigende situatie. Ieder jaar gebeuren er helaas nog regelmatig ongelukken mee. Loodgieter Emmen kan uw veiligheid garanderen door regelmatige controle en onderhoud uit te voeren.

Lees Meer

Loodgieter Service

Loodgieter Emmen is van alle markten thuis binnen de loodgieterij. Onderhoud? Reparatie? Spoedservice? Wij doen het met plezier en we doen het met trots. Neem vandaag nog contact op met Slotenmaker Emmen voor een afspraak.

Lees Meer

24/7

Spoed Service

Neem nu contact op!

Offerte aanvragen

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

sidebar-cta-repairs
sidebar-cta-careplan
sidebar-cta-installations

Bel ons vandaag nog

Wij zijn hier voor al uw loodgieter problemen!

Neem nu contact op